Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digitale innovatie in de praktijk

juni 16 @ 18:30 - 21:00

isdittoekomst?

Afgelopen tijd heb ik (Wouter Groot) regelmatig wat vertwijfeld (misschien zelfs naïef) voor me uit zitten staren. In gedachten over de vraag hoe het toch kan zijn dat de noodzaak van vergaande opschaling van digitale innovatie in de zorg zo overduidelijk wordt erkend en toch zo mondjesmaat gebeurt?

Uiteraard zijn op deze vraag vele antwoorden te geven. Antwoorden die verzuchtend erkend en herkend worden en tegelijkertijd nog weinig leiden tot grootschalige toepassingen. Hoe doorbreken we deze impasse? Wie heeft de moed en het lef om alle argumenten waarom het niet gebeurt naast zich neer te leggen en JA te zeggen tegen dat goede idee, mooie toepassing, veelbelovende business case en digitale innovatie te implementeren in de organisatie #vanzorgnaarleven? En wat heb je dan nodig?

Ik heb collega @Peter Hoekstra, veroorzaker bij desamentafel, gevraagd om te helpen.

Naar aanleiding van een digitale samentafel over innovatie en digitale zorg eerder dit jaar, is een oproep gedaan om noties, ideeën en visie over de noodzaak van opschaling hiervan in de praktijk te brengen. Tijdens deze samentafel willen we kijken en proberen hoe dat kan. Dat vraagt om context en casuïstiek. We willen hiervoor @desamentafel als werkvorm gebruiken om inbreng te verzamelen voor een white paper of #lerendnetwerk over digitale impact op #vanzorgnaarleven van visie naar praktijk.

Graag nodigen wij je uit voor deze samentafel over digitale innovatie in de praktijk #vanzorgnaarleven, met:

@Wouter Groot, baanbreker

&

@Peter Hoekstra, veroorzaker

Datum: donderdag 16 juni
Tijd: 18.30 uur tot 21.00 uur
Locatie: Hoevelaken
Aanmelden: wouter@desamentafel.nl

Digitale innovatie in de praktijk

Gegevens

Datum:
juni 16
Tijd:
18:30 - 21:00

Organisator

Wouter Groot
E-mail:
wouter@desamentafel.nl

Locatie

desamentafel
Hogebrinkerweg 8 Hoevelaken 3871KN Nederland + Google Maps