Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II

mei 12 @ 17:00 - 19:30

Nouschka Haven, ontplooier binnen desamentafel organiseert samen met Jochem Herst, Trainee bij High Select een samentafel rondom Palliatieve Zorg.

Het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II

Misschien heeft u hier al van gehoord? Misschien nog niet?

Iedere burger moet palliatieve zorg kunnen ontvangen, die is afgestemd op zijn of haar waarden, wensen en behoeften. Zorg die bijdraagt aan de kwaliteit van leven voor mensen met een levensbedreigende ziekte of kwetsbaarheid en hun naasten. Dit is de ambitie van PZNL en op enig punt in het leven heeft iedereen hiermee te maken.

Met het nieuwste regeerakkoord is er €150 mln. vrijgekomen voor de palliatieve zorg in Nederland. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft PZNL de opdracht gegeven om het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II uit te voeren. Aan de hand van dit programma wordt de komende jaren met een scala aan samenwerkingspartners op lokaal en nationaal niveau gewerkt aan het bereiken van bovengenoemde ambitie.

Graag neemt Jochem Herst, Trainee bij High Select die momenteel zijn project uitvoert als Bestuursondersteuner bij PZNL, u mee in de doelstellingen, ambities en activiteiten van PZNL en het palliatieve zorglandschap. Daarnaast willen we graag een aantal stellingen over palliatieve zorg neerleggen waarover we in gesprek kunnen gaan met elkaar.

Tijd: 17.00 uur tot 19.30 uur
Locatie: Hoevelaken
Aanmelden: nouschka@desamentafel.nl

Het Nationaal Programma Palliatieve Zorg II

Gegevens

Datum:
mei 12
Tijd:
17:00 - 19:30

Organisator

Nouschka Haven
Telefoon:
0613960347
E-mail:
Nouschka@desamentafel.nl

Locatie

desamentafel
Hogebrinkerweg 8 Hoevelaken 3871KN Nederland + Google Maps