Op 20 januari jl. hielden wij een virtuele thematafel: “De noodzaak van vergaande opschaling van innovaties en digitale zorg” met begeleiding van Wouter Groot en met inhoudelijke bijdragen van Tjalke de Jong en Boris Stam van Mensken.

Deze drukbezochte digitale Samentafel gaf veel inspiratie en nieuwe inzichten. Hieronder de samenvatting.

Uit de eerste reacties maken we op dat een dergelijk interactief format op prijs wordt gesteld. We zijn geëindigd met een open vraag: “Wat kan/ ga je morgen doen om innovatie/ digitale zorg op te schalen in je eigen invloedsfeer?” Deze vraag concreet beantwoorden en om te zetten naar concrete acties, is uitdagend. We zien deze thematafel dan ook graag als een stap in het proces van #innovatie, #implementatie en #opschaling. Reageer vooral met #ideeën of #suggesties voor een #vervolg.

Vanuit de Samentafel willen we kijken of de vorm van een lerendnetwerk kan helpen om hieraan een vervolg te geven en de inspiratie en ideeën concreet te maken en te koppelen aan een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld hoe ondersteuning van de #mantelzorg en #beroepskrachten met technologie om innovatie en digitale zorg invulling te geven en het lerende netwerk.

Doel van de Samentafel is uiteindelijk om samen #innovaties en #digitalezorg naar een volgend niveau te krijgen. Wil jij ook bijdragen aan onderlinge #brainstorm en delen van #expertise & #ervaringen om zo innovatie en digitale zorg op te schalen, volg ons dan op desamentafel.nl

Nieuwsgierig naar de volledige terugkoppeling of heb je een vraag, stuur dan een email: wouter@desamentafel.nl

De noodzaak van vergaande opschaling van innovaties en digitale zorg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *