Sinds …. 2021 is een nieuwe invulling geven aan de facilitering en aansturing van desamentafel, inmiddels gehuisvest in Hoevelaken.

Nouschka Haven is het nieuwe “boegbeeld” van desamentafel. Een vertegenwoordigster van de jongste generatie die tot onze samentafel is toegetreden. Nieuwe ideeën, werkvormen en stijlen worden door Nouschka ingebracht. Heerlijk en inspirerend.

Maar ook de oprichtersgeneratie laat zich niet onbetuigd. Charles Laurey die samen met John van den Hout en Marco van Alderwegen ooit met ons mooie concept is gestart zal Nouschka voeden met ervaringen uit de markt en de netwerken die ontstaan zijn door meer dan veertig jaar “rond te lopen” in de zorg- en welzijnssector. Ook kunnen door hem soms deuren geopend worden die niet altijd open gaan….

Een mooie brug wordt op deze wijze geslagen: jong en oud(er) samen aan tafel en samen aan zet met hopelijk veel deelnemers aan desamentafel.  Ook in 2022 zullen we weer vele onderwerpen in debat geven om samen aan ons Manifest van Zorg naar Leven inhoud te geven. Voor jong en oud(er), voor iedereen!

Wij nodigen jullie van harte uit!!!

Nouschka Haven en Charles Laurey

Desamentafel…….waar generaties samenkomen en elkaar ontmoeten….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *