Details
Date:

juni 10

Time:

05:00 pm - 08:00 pm

Click to Register: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-samentafel-over-samen-werken-151039476139
Organizer

desamentafel, van zorg naar leven

Website: https://www.eventbrite.nl/o/desamentafel-van-zorg-naar-leven-15157188782
Venue

desamentafel

p.a. HighSelect Hogebrinkerweg 8, 3871 KN Hoevelaken

Hoevelaken, UT, NL, 3871 KN

Meer eenvoud, samenhang en samenwerking.

Meer inhoudelijke informatie volgt.

De inhoud van deze Samentafel is in ieder geval gelieerd aan punt 2 van het initiatief ‘Brede coalitie presenteert: Tien uitgangspunten voor toekomstbestendige ouderenzorg’.

ActiZ, ANBO, CNV, FBZ, FNV, KBO-PCOB, LOC Waardevolle zorg, MantelzorgNL, NU ‘91, Patiëntenfederatie Nederland, V&VN en Zorgthuisnl maken zich zorgen over de ouderenzorg in de nabije toekomst. Er zijn op korte termijn vergaande maatregelen noodzakelijk om de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid te borgen. Het kan en moet anders. Zij hebben 10 uitgangspunten voor toekomstige ouderenzorg geformuleerd. Deze zijn terug te vinden op de website van Actiz.

Wij, van desamentafel willen, vanuit ons perspectief van samen sturen, samen dragen, samen leren, samen ervaren, samen werken, het ook anders. Daarom hebben wij een manifest geschreven van zorg naar leven.

Wij gaan ervan uit dat beide initiatieven als wegen samenkomen op een rotonde en daarom kiezen wij ervoor de 10 uitgangspunten vanuit ons perspectief het gehele jaar te agenderen. Op onze website en op Eventbrite vindt je de gehele programmering. Je kunt je opgeven voor het hele programma via het contactformulier van desamentafel en/of voor één of enkele onderdelen.

Samentafel over Samen Werken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.