Interview met Nathalie Gispen van GispenEffect (richt zich op persoonlijke- en organisatieontwikkeling) aan De Samentafel bij de Hictoloog.

Wat bracht je naar de Samentafel?
Mijn zusje, Lúthien Gispen is omdenker bij De Hictoloog. Op haar uitnodiging ben ik graag ingegaan. Ik was eerlijk gezegd wel nieuwsgierig naar de hictologen maar vond ook de onderwerpen die De Hictoloog aanbiedt, heel interessant.

Wat vond je er van?
De Samentafel met de filmgesprekstechnieken, door John van den Hout, ondervinder bij De Hictoloog, vond ik super! Heel inspirerend.
De werkvorm van De Samentafel vind ik erg leuk – uitwisselen met professionals, dialoog met experts op een specifiek, actueel thema. De onderwerpen zijn wisselend relevant voor mij, maar de vorm is sowieso heel aansprekend.

Wat levert het je op?
Het levert me nieuwe ideeën en soms zelfs nieuwe werkvormen op. Het geeft me inspiratie voor mijn vak en stof tot nadenken.
Ik kan me voorstellen dat De Samentafel ook netwerkcontacten kan opleveren. Voor mij is dat tot nu toe minder aan de orde geweest.
Misschien omdat ik me meer richt op coaching?! Ik kan me wel voorstellen dat er in de toekomst een kruisbestuiving kan ontstaan.

Wat maakt dat je weer komt?
Elke keer ben ik getriggerd door het onderwerp en de vorm trekt me aan. Het is leerzaam en leuk tegelijk. Er is een ongedwongen sfeer, waarin iedereen zijn of haar zegje kan doen. Het delen met professionals onderling werkt natuurlijk altijd goed! Kortom ik vind het zeer de moeite waard.

Wil je De Hictoloog iets mee geven?
Soms mag De Samenafel wel wat langer duren. Aan de andere kant, 3 uurtjes van 17.00-20.00 uur is ook fijn, omdat dat makkelijk in te plannen is.
De afwisseling van onderwerpen en de verschillende rollen die de deelnemers hebben (hictoloog, gast, klant, expert, professional) levert een mooie mix van perspectieven en inzichten – dat vooral zo houden!

De Samentafel is een mooi initiatief ter kennisdeling en wederzijdse inspiratie, en doet zijn naam eer aan.

Interview met Nathalie Gispen
Getagd op:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *