Wat is samen oefenen, samen jammen, samen improviseren toch fijn en wat brengt het je verder als individu en als groep. 3 Februari hebben wij als samentafelaars zo’n dag gehad. Het is heerlijk om te ervaren hoeveel energie er tussen ons bestaat. Hoe een veroorzaker kan ondervinden en hoe een bruggenbouwer kan zien wat een stroomversnelling samenbrengt. Hoe klanken en tonen elkaar opzoeken en zo een muziekstuk worden. En bovenal hoe je van hieruit een verhaal, een herinnering te vertellen, te ervaren hebt.

Uiteraard willen wij op onze lentebijeenkomst jullie hier nog meer over laten horen, dus kom vooral op 1 april a.s. (Meer informatie: http://bit.ly/32umxL9). Om toch al een tipje van onze nieuwe composities op te lichten, hebben wij de volgende namen gegeven aan onze muziekstukken. Uiteraard komt daarin telkens zowel onze individuele capaciteiten als het gemeenschappelijk terug.

Achtereenvolgens hebben wij die dag gewerkt aan:

  • samensturen
  • samendragen
  • samenervaren
  • samenleren
  • samenwerken.

Het is altijd lastig om over jezelf te vertellen maar weet dat wij trots zijn op ons werk tot nu toe. Wij zijn nieuwsgierig wat jullie ervan zullen vinden. Tot 1 april!

Heb je interesse in de activiteiten van desamentafel en haar orkest? Kom dan eens naar onze Samentafels of plan een gesprek.

John van den Hout