‘Ik ben iemand die graag nieuwe dingen probeert’

Ontplooier komt voor mij van ontplooien en volgens De Dikke Van Dale staat dit voor
ont·plooi·en (ontplooide, heeft ontplooid):

1. ondernemen: initiatieven ontplooien

2. zich ontplooien zich met gebruikmaking van zijn gaven ontwikkelen

 

Al bijna 13 jaar ben ik actief in de gezondheidszorg. Vanuit High Select ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van jong talent binnen de sector Zorg en Welzijn. Samen met een netwerk van organisaties weten wij de kweekvijver van het toekomstig talent te creëren. Trainees worden in twee jaar tijd ontwikkeld, begeleid en gecoacht. Daarnaast doen ze werkervaring op door tijdelijke projecten uit te voeren. Zie het als een soort snelkookpan.

Binnen de Coöperatie desamentafel heb ik gekozen voor het archetype van Ontplooier. Ik wil graag dingen doen die van betekenis zijn. Ik werk vanuit een optimistische, ondernemende en creatieve houding. Als ontplooier ben ik een mensenmens. Door mijn optimistische houding wil ik graag verder komen door middel van succes en groei. Mijn denkwijze kenmerkt zich door het denken in uitdagingen en oplossingen. Ik krijg energie van vindingrijkheid. Het liefst doe ik dit niet alleen. Ik ben een teamspeler dus werk graag samen met anderen!

Voor mij is het Manifest van Zorg naar Leven iets waar ik in geloof. Het geeft mij energie om hierin de komende jaren mijn steentje te mogen en kunnen bijdragen. Niet alleen, juist ook met het jong talent waar wij mee werken.

Dingen die je nog niet van mij weet:
… er lopen thuis vijf fantastische kinderen rond
… ik heb een eigen webwinkeltje met kindergereedschap
… ik ben lid van Ladies Circle Barneveld
… ik rijd het allerliefste in mijn eerst gekochte auto: een kever uit 1973
… ik ben graag buiten, het liefst in de sneeuw
… ik houd erg van lezen

Wellicht tot gauw tijdens een van onze Samentafels!