Bij onze coöperatie desamentafel is energie en het hebben van verbinding met anderen een belangrijke waarde.
De afgelopen tijd hebben we ons afgevraagd of er een vorm gewenst is voor het leggen van verbindingen tussen samentafelaars, organisaties, kennisinstituten en andere geïnteresseerden en zo ja, welke vorm geschikt is zonder het direct te laten stollen. Kortom, hoe realiseer je vloeibaar de verbinding?

De muziek heeft ons hierbij geholpen. Om samen muziek te kunnen maken heb je talenten nodig, moet je kunnen luisteren naar anderen en is er een ruimte nodig, om muziek ten gehore te brengen. Ook is het prettig als er publiek aanwezig is. In dit gedachtegoed hebben wij onze vorm van verbinding recent gevonden.

Met de metafoor van het theater, het publiek en het orkest gaat desamentafel graag de verbinding aan.
In het theater kan het publiek Samentafels bijwonen, incidenteel of frequent. De samentafelaars die lid zijn van de coöperatie vormen het orkest. Zij zijn in staat om als orkest, maar ook als solist een uitnodigend geluid te maken om de verbinding aan te gaan.
Elke rol in deze metafoor levert een financiële bijdrage om het theater open te houden, zodat verbindingen tot stand kunnen blijven komen. De financiële bijdrage gaat in de vorm van donaties, vrienden van of als orkestlid.

We zijn blij met de voltooiing van dit proces. We kunnen nu op zoek gaan naar klanken die ons geluid kunnen versterken en nog mooier kunnen maken. Ben jij de toon die ons orkest komt verrijken? Dan gaan we graag in gesprek met jou! Voor meer informatie kun je contact opnemen met angelique@desamentafel.nl

Ben jij de toon die ons orkest komt verrijken?
Getagd op:        

John van den Hout

Ondervinder

See all posts by john

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *