Ik ben blij dat we elkaar gaan versterken! Voor mij is het een aanvulling om als hictoloog verder te gaan; door de samenwerking met gelijkgestemden, met een mooie diversiteit aan mensen, archetypen en ervaringen. Door de open gesprekken, de bespiegelingen, gesprekken die inspireren en ruimte geven. Door de mogelijkheden om vooral jezelf te zijn en dit in te zetten om het verschil te maken in het sociaal domein. Dit versterkt mij en uiteraard ben ik van plan daarin De Hictoloog te versterken. Als hictoloog blijf ik scherp op mijn missie dat ieder mens gehoord en gezien wil worden, zeker als je afhankelijk bent van zorg. En hoe bereiken we dat dan? Ik ben een samenbereiker; samen bereiken van datgene dat betekenis geeft voor de cliënt en/of de professional.

Een fascinatie voor organiseren combineer ik met oog voor de mens in de organisatie. Hoe kunnen we het weer terugbrengen en eenvoudiger maken zodat de cliënt, de mens, de medewerker zich gehoord en gezien voelt. Ik heb een scherp oog voor wat er speelt, nuchter, luisterend, observerend met een heldere analyse. Wars van vage visies, maar ik ga voor helderheid voor de cliënt en professional. Pragmaticus, gevoelsmens. Ik krijg vaak veel ruimte en daarmee ruimte om te beïnvloeden, met doelgerichtheid en sensitiviteit. In een rol waar op verschillende niveaus geschakeld wordt, ben ik in mijn kracht, zowel met professionals, managers als met bestuurders. In een rol als coach, procesbegeleider, adviseur of interim-bestuurssecretaris in een team samenwerkend vormgeven en op waarderende wijze stappen maken doe ik het liefst. Met ruime ervaring als bestuursadviseur, bestuurssecretaris, projectleider in de zorg/gemeente in complexe samenwerkingen.

Mijn thuis staat in Hilversum, waar ik samen met Danny en onze twee mooie dochters van 14 en 10 jaar woon. Ik hou van Britse films (met bijpassende humor), goede gesprekken, lezen, fietsen en hardlopen op de hei als het lijf het toelaat.

Mijn archetype is SAMENBEREIKER: samen bereiken van datgene dat betekenis geeft en heeft voor de cliënt en/of de professional.

Nieuwsgierig? Bel mij of schuif aan aan De Samentafel. Op www.samentafel.nl vind je meer informatie.

Annie Zijlstra

Wederzijdse versterking

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *