Naast het werk als freelance office manager, houd ik mij bezig met vitaliteit. Vitaliteit thuis en vitaliteit op het werk. Ik begeleid je naar jouw verlangen om het anders te doen op het gebied van bewegen, voeding, drijfveer. Aan onze drijfveer gaan wij vaak voorbij. Terwijl hier de essentie ligt van vele klachten als stress, overgewicht, energietekort en motivatie. We zijn ons er niet van bewust dat we onszelf vaak tekort doen. In een prestatiegerichte maatschappij is het moeilijk dicht bij onszelf te komen of te blijven. We leggen onszelf te veel op; daarnaast komen er steeds meer prikkels van buitenaf die voor de nodige afleiding zorgen. Iedereen heeft zo zijn eigen patronen ontwikkeld, waardoor de ware ‘ik’ raakt ondergesneeuwd.
Mijn drijfveer is het welzijn van de medemens. Ik draag graag bij aan preventie, gezondheidsbevordering en sociale participatie. Mijn kennis en expertise de ik heb opgedaan zet ik maatschappelijk in.

Ik werk al vele jaren in de zorgbranche. Zorg is een dagelijks thema wat ons allen aangaat en blijft interessant. Ook hierin zijn verbeteringen mogelijk. En nog beter: verbeteren zonder terug te vallen in het gebruikelijke stramien. Dat is inmiddels een thema in de samenleving.

Angelique van der Moezel
vitalisator