"Als stroomversneller zie ik onszelf en de organisaties en netwerken waarin wij werken als meanderende stromen. We kennen pieken en dalen en ergens is er de ideale middenweg. De complexiteit van het zoeken naar het midden fascineert me, het vraagt namelijk veel van ons vermogen onszelf te kennen en de ander te willen erkennen in zijn of haar uniciteit."

Stroomversneller

Stroomversneller

Het manifest van Zorg naar Leven betekent voor mij een gedeeld gedachtegoed wat ons als samentafel bindt en waar vanuit wij ons werk doen. Onze rode draad.
Als stroomversneller ben ik op zoek naar wat er beweegt in de onderstroom, wat is er werkelijk in het geding? Dan kom je bij wat mensen werkelijk drijft en dat is alleen te begrijpen vanuit het gehele mens zijn, ‘het leven’ en niet vanuit een smalle blik op ‘zorg’ of ‘het systeem’.
In mijn dagelijks werk betrek ik zoveel mogelijk perspectieven bij de vraagstukken, zoek naar hun onderliggende waarden en normen en beschouw deze vanuit hun eigenstandige rol en verantwoordelijkheid. Hoe meer dit een plek vindt, hoe duurzamer de oplossingen zijn.