Even voorstellen

Spin in ‘t web

Graag stel ik me kort even voor! Ik ben Kim, sinds begin december werkzaam als ondersteuner van desamentafel, ook wel "spin in 't web".

Als ondersteuner ga ik mij bezig houden met het verzorgen van o.a. de nieuwsbrief en het up to date houden van de website. Daarnaast ondersteun ik de samentafelaars tijdens o.a. bijeenkomsten op facilitair gebied. Mocht je vragen hebben kun je een mail sturen naar kim@desamentafel.nl. Ik zal deze beantwoorden of breng je in contact met een samentafelaar die je hiermee verder kan helpen.

In het dagelijks leven werk ik als senior obstetrie verpleegkundige op de verloskunde in het Eramus MC. Ik voer mijn werk met veel passie uit en streef elke dienst weer naar de beste zorg. Zorg waarin het protocol leidend is en die ik aanpas aan het individu die ik op dat moment voor mij heb. Empatisch, assertief en sociaal zijn eigenschappen die mij omschrijven als persoon in werksfeer én in privé. Ik ben trotse moeder in een gezin met man en 2 kinderen. Hier geniet ik dan ook volop van in mijn vrije tijd, zowel met vrienden en familie als met mijn gezin “samenzijn”.

Ik kijk uit naar alle samenwerkingen!

Kim Takken-Ruigrok van de Werve

Vorige
Vorige

Inleiding nieuwsbrief Lente 2024

Volgende
Volgende

Actualiteit