Hoe we zitten aan de samentafel…!

Als samentafelaars laten wij ons besturen en tegelijkertijd besturen wij ons zelf. Om dit vorm te geven spelen twee samentafelaars de rol van bestuur.
De afgelopen twee jaren heeft Nouschka als voorzitter onvermoeibaar veel zaken aangezwengeld en opgepakt. De website verduidelijkt en verder geconcretiseerd. Ook achter de schermen veel gaten dichtgelopen ondanks wisselingen in het secretariaat en van collegabestuurders. Heel veel dank Nouschka voor je tomeloze enthousiasme, energie en inzet! 

Nu gaan wij, Annie en Peter samen verder als bestuur. Annie in de wettelijke rol als voorzitter en in en aan desamentafel natuurlijk samen.

Het afgelopen jaar zijn we als samentafel ‘Van zorg naar leven’ verder gaan concretiseren. Een boodschap die we nu breder horen en minder uitleg nodig lijkt te hebben. We willen het komende jaar duidelijker neerzetten wat wij als samentafel kunnen betekenen in de omslag van zorg naar leven, zowel als collectief desamentafel en als individuele samentafelaar. En wat vraagt deze omslag van organisaties? Wij hebben als individu en collectief een missie, een missie die we delen en verwoorden in ons manifest. Onze missie van zorg naar leven delen we in onze opdrachten en via onze samentafels. 
We bieden aan de samentafel een platform voor vrij denken en reflectie, net als bij van zorg naar leven mag je jezelf zijn, juist aan onze samentafel. We ontmoeten jullie weer graag aan onze tafel, houd de agenda het komende jaar in de gaten!                                                                              

Annie & Peter

Vorige
Vorige

De leegte voorbij……..

Volgende
Volgende

Dat Ene Boek